Aktuelt

Aktuelt

Attester
Vi har vedtaget her i klinikken, at vi ikke skriver lægeerklæringer/attester som omhandler fritagelse for mundbind/visir, fritagelse for podning eller fritagelse for brug af sikkerhedssele.

Husk at holde afstand
Kom så præcist til den aftalte tid som muligt, så der ikke er så mange i venteværelset ad gangen. Husk at holde afstand til hindanden og spritte hænder når du kommer.

Mundbind
Du skal bære mundbind i lægehuset.

Udeblivelser
Når du udebliver fra en aftalt tid, udelukker du dermed en anden fra at bruge tiden.
Vi har ofte lang ventetid på konsultationer både ved læger og sygeplejersker.
Hvis du ikke kan komme, så husk at melde afbud i tide så en anden kan gøre brug af tiden.

Nye åbningstider i receptionen
Telefonerne er nu åbne kl. 8-10 og igen 10.30-12.

Min Læge appen
Den 20. december 2018 lancerer Sundheds- og Ældreministeriet app’en “Min Læge”, der giver patienterne en mobil adgang til egne læge.

Med “Min Læge” kan du skrive til lægen, forny en recept og holde styr på sine aftaler hos lægen. App’en kan hentes via din smartphone på AppStore eller Google Play.

Ny app fra Sundhed.dk – “Medicinkortet”
Sundhed.dk har lanceret en ny app ved navn “Medicinkortet”. App’en kan hentes via din smartphone på AppStore eller Google Play. Her kan du genbestille medicin der vedrører “den lette medicin”.
Recepter der vedrører vanedannende medicin, såsom sovemedicin, stærk smertestillende og antibiotika, f.eks. penicillin, kan kun udskrives ved konsultation hos læge eller sygeplejerske.