Aktuelt

Aktuelt

Influenza vaccine for børn 2-6 år
Vaccinen bliver givet som næsespray i 2 doser med MINDST 4 uger imellem.
Ring og bestilt tid.

Corona vaccination
Ring og hør om vi har ledige tider til vaccine – der skal bookes tid inden du kommer og kan kun gøres telefonisk.

Åben videokonsultation
Der er nu åben videokonsultation alle hverdage kl. 8.20-8.50. Du stiller dig i kø i det virtuelle venteværelse i dette tidsrum. Åben videokonsultation foregår igennem Min Læge appen (i din telefon). I dette tidsrum sidder der en læge klar til at tale med dig om korte akutte problemstillinger.

Fysisk sundhedskort vs. app’en Sundhedskortet
Patienter bedes venligst medbringe fysisk sundhedskort, da klinikken ikke har mulighed for scanning af app’en endnu.

Telefonkonsultationer erstattes af fysisk fremmøde
Fra den 1. juni 2021 er det desværre ikke længere muligt at tilbyde længerevarende telefonkonsultationer. En mulighed, som kom med corona-epidemien, og som mange patienter var tilfredse med.
Denne mulighed har Danske Regioner valgt at afvikle fra 1. juni 2021, hvilket betyder at konsultationer igen vil være ved fysisk fremmøde i klinikken som udgangspunkt.
Du har selvfølgelig mulighed for at skrive mail til lægen som altid.

Attester
Vi har vedtaget her i klinikken, at vi ikke skriver lægeerklæringer/attester som omhandler fritagelse for mundbind/visir, fritagelse for podning eller fritagelse for brug af sikkerhedssele.

Husk at holde afstand
Kom så præcist til den aftalte tid som muligt, så der ikke er så mange i venteværelset ad gangen. Husk at holde afstand til hindanden og spritte hænder når du kommer.

Mundbind
Du skal bære mundbind i lægehuset.

Udeblivelser
Når du udebliver fra en aftalt tid, udelukker du dermed en anden fra at bruge tiden.
Vi har ofte lang ventetid på konsultationer både ved læger og sygeplejersker.
Hvis du ikke kan komme, så husk at melde afbud i tide så en anden kan gøre brug af tiden.

Nye åbningstider i receptionen
Telefonerne er nu åbne kl. 8-10 og igen 10.30-12.

Min Læge appen
Den 20. december 2018 lancerer Sundheds- og Ældreministeriet app’en “Min Læge”, der giver patienterne en mobil adgang til egne læge.

Med “Min Læge” kan du skrive til lægen, forny en recept og holde styr på sine aftaler hos lægen. App’en kan hentes via din smartphone på AppStore eller Google Play.

Ny app fra Sundhed.dk – “Medicinkortet”
Sundhed.dk har lanceret en ny app ved navn “Medicinkortet”. App’en kan hentes via din smartphone på AppStore eller Google Play. Her kan du genbestille medicin der vedrører “den lette medicin”.
Recepter der vedrører vanedannende medicin, såsom sovemedicin, stærk smertestillende og antibiotika, f.eks. penicillin, kan kun udskrives ved konsultation hos læge eller sygeplejerske.