Aktuelt

Aktuelt

MEDICINGENNEMGANG – FÅ EN AFTALE MED SYGEPLEJERSKEN:

Rigtig mange patienter bruger ikke deres medicin, som den er ordineret fordi de mangler overblik. Problemet er specielt stort blandt ældre patienter, der bruger mange forskellige slags medicin.Der er 4 spørgsmål man som patient skal stille sig selv.

  • Hvorfor tager jeg denne medicin
  • Er det rigtige antal og styrke
  • Hvordan indtages det
  • Hvor lang tid – altid ?

Forkert brug af medicin koster liv, livskvalitet og penge og er dermed et massivt problem for både patientsikkerhed og for samfundet. Specielt hvis man benytte mere end 4 forskellige slag medicin er det vigtigt. En løsning er at lade sygeplejersken foretage en medicingennemgang og medicinsamtale med dig. De vil sammen med dig vurdere kvaliteten af din samlede behandling, identificerer problemer og vurderer, om din bruger sin medicin rigtigt og har den fornødne viden om brug, bivirkninger og interaktioner. Det er vor anbefaling at du mindste en gang årlig får foretaget denne medicin gennemgang.

BESTILLING AF MEDICIN OVER NETTET:

Det er muligt at bestille fast medicin denne via nettet – dog ikke afhængighedsskabende – sovemedicin, visse former for psykofarmika og morfika.

Elektronisk kommunikation mellem patient og praksis:

I vor paksis ser vi det som en god kvalitet at vi kan skrive e mail til hinnanden. Vi opfordre derfor vore patienter til at blive tilmeldt denne ydelse. For at denne skal virke optimalt er det vigtigt at i orientere praksis hvis man får en ny e mail adresse. Kun på den måde kan vi opnå at elektroniske beskeder fra vor praksis kommer frem.